Jaha...?

Inatt har jag sovit hemma. Sånt är liksom vardagsmys nowadays... Hehe, det var trevligt, trots att det inte blev någon sovmorgon för min del denna tisdag. Tänkte att jag skulle plugga lite Newtons lagar inför fysikprovet på torsdag, men ni kan ju gissa hur det blev med det.
Tumblr_lmnwabqkvs1qibo1mo1_500_large

I spread my wings and learn to fly.

Torsdagskvällar utan något att göra fylls lätt med hemlängtan. När jag inte har något som håller mig här, tänker jag att jag lika gärna skulle kunna vara hemma. Men som tur är så är morgondagen en fredag vilket betyder helg, hem och familj. ¡Me gusta muchisimo!

Fortsätt inte såhär, vi vet båda två vad konsekvenserna blir.

Har nu oroat mig för att få ihop en fem minuter lång redovisning till svenskan i mer än en vecka. Idag efter en sushilunch med mina föräldrar tog jag tid medan jag läste upp det jag skrivit om boken jag ska redovisa om. Tio minuter tog den lilla presentationen tydligen. Ojdå! Där ser man... Plötsligt blev mitt problem av en helt annat typ, jag kommer att prata för länge.
Typiskt mig att oroa mig för något innan jag ens känner till bekymret.


1409480_162755_1c31e20190_l_large

Be who you are and say what you feel,
beacuse those who mind don't matter
and those who matter don't mind.

That's a really cute fakesmile!

Tänk att man alltid ska ha mer än vad man har. Aldrig är man nöjd. Gräset är alltid grönare på andra sidan, eller hur? Tillslut är inte ett MVG nog utan man ska vara bäst, ha ett plus i kanten. Tillslut är den underbara hopen människor som älskar en inte nog, man vill vara uppskattad av alla. Sjukt. Jag vet.
Älska det du har, tänk inte på vad du är utan.

I like your oddness!

Lyssnar på Beyonce efter att ha avnjutit en god middag. Eftermiddagen på stan igår blev riktigt kul sedan tog jag mitt pick och pack för att dra hem. Fredagsmys i världens bästa soffa framför favoritteven. Idag har jag tagit två promenader, funderar på ännu en, i det fina solskenet. Har också bakat en megachokladig chokladkladdkaka som snart ska byta hem till min mage. Mums!
         

Tumblr_lmq8yme2h81qk4c3bo1_500_large

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Never sacrifice who you are beacuse someone has a problem with it.


Fika!

Nu är det äntligen freeeedaaaag! Awesome, jag åker hem. Fas innan det tar jag en fika med några vänner. Helt ärligt vet jag inte riktigt vilka, Signe har raggat upp ett gäng. Men det blir nog bra! Har precis packat ihop mig, så vi hörs sen!
Gotland <3

Vackerhet.

Plötsligt kommer det två inlägg på raken efter ett långt uppehåll. Känner att jag måste göra ett till inlägg. Och då gör jag ju det, det är det fina med att ha en egen blogg. Ni kan inte säga något. Eller jo det kan ni, fast då bryr jag mig inte... ;)
Nu till saken: Jag har sett en hel del bilder på Taylor Lautner. Tro mig. Alla mycket vackra. Tro mig. Men denna som jag kommer att visa har förut inte mött min blick. Trodde jag slutat häpna av han skönhet, men nej, denne unge man slutar aldrig förvåna. Var så goda och njut!

Snäppet starkare.

Typ en vecka sedan jag bloggade nu, känns inte så länge sedan, tiden går så snabbt.
Tänkte i alla fall berätta lite kort om helgen som var, vilken var supermysig.
På fredagen var vi ett underbart gäng tjejer från klassen som träffades. Vi började med att kolla på föreningsfotboll, eller fotboll var ju kanske ett lite väl smickrande ord, men kul var det att se på. Sedan gick vi hem till Kerstins fina lägenhet och mumsade tacos. Där slutade kvällen för mig, eftersom jag var tvungen att ta bussen hem. Varför då? Jo, på lördagen drog jag och mammis iväg till Sundsvall, det vill säga IKEA och Birsta City. Fick en massa grejor som jag nu nyss har packat upp och monterat i hop. Superfint! Den lilla mamma-dotter-trippen innehöll också en stor del gott fika och mumsigt ätande.
Det var allt för detta inlägg. Seeyaa!

Borta bra men hemma bäst.

Myser framför teven med mig själv. Lite ensamt kanske, men så är livet i lägenhet ibland. Det funkar. Dock längtar jag hem och till helgen. Då ska jag och älskade mammis till Sundsvall, det kommer bli så sjukt mysigt.
Idag hade vi ingen fysik, vilket lämnade en håltimme på tre stycken timmar. Då drog några av tjejerna i klassen ner på stan för lunch, trevligttrevligt. Nu tänkte jag mumsa lite chips, tror jag. Hejdå! ♥

Ett litet något.


En del av något, men ändå så ensam
En perfekt fasad, men ändå så skadad
En vetskap, men ändå så osäker
En vilja, men ändå sån tvekan
Mitt i, men ändå så utanför.

Dsc_0491_148074847_large

så länge du vet att du är du.

Allvarlig talat, det borde inte vara tillåtet att rulla fredagsmysreklamen på måndagar. Det är i alla fall sjukt omoraliskt. Man blir deprimerad när man ser den just som man vet att en hel skolvecka med jobb och slit står på tröskeln...
Imorn har jag matteprov och jag har ännu inte pluggat något ikväll. Undra om jag kommer att ta tag i det eller få ångest 5 minuter innan matematiklektionen för att jag tror att jag inte kan. Framtiden vet.
Min kära lillebror har varit hos mig en sväng nu på kvällskvisten, vi åt glass och kollade på teve. Mys!

Uuääärk.

Ännu en skolvecka är framför mig. Oss. Känns helt okej ändå. Tror jag. Dock känner jag att jag är i akut behov av en helkväll med mina underbara tjejer. Hoppas jag inte behöver vänta för länge. Hehe. Fryser om fötterna. Nu ska jag byta om till jeans.

Något dåligt leder till något bra.

Gud vad tråkigt det är att borsta potatis. Att skala de där underjordsknölarna är inte heller med på min lista över saker jag älskar att göra. Men det måste ju tyvärr göras ibland... Som nu, när jag och mamma lagar mumsig middag. Så är det ju i livet också - man behöver ibland göra sånt som inte är så kul för att sedan kunna njuta. Jag jämförde just livet med potais, wow jag är djup. :s


RSS 2.0