En perfekt fasad döljer så mycket...

Myser med den goaste katten på denna sidan atmosfären. Han är så söt, min Morris.
Kvällen har jag förövrigt tillbringat med min efterlängtade familj framför teveskärmen. Fredagsmys så det bara ryker om det!
Bjuder på ett citat från Bill Gates när jag ändå är på gång:
"Be nice to nerds. Chances are you'll end up working for one."

Med de kloka orden förklarar jag härmed inlägget avslutat.

Choklad ♥

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga nu på senaste tiden, för det första har jag inte haft internet nu har jag det dock och sedan har det bara varit en massa andra saker som tagit plats i min hjärna. Ska försöka att bli bättre, jag lovar!

Nu har jag verkligen kommit igång med skolan och allt som hör till. Jag går ju Naturvetenskap, vilket för tillfället känns superspännade och kul. Fysikprovet igår gick nog rätt bra, kändes som att jag förstod vad som pågick. Nästa vecka är det matteprov, så det är bara att ladda om.
I skrivande stund sitter jag vid tv:n i min lägenhet, ska snart gå till pappa och sedan ska vi sätta oss i bilen och köra hemåt. Det känns skönt att få komma hem. Efter skolan har jag typ bara käkat en massa, jag vet inte vadf som tog åt mig, var typ megahungrig. jobbigtjobbigt...

Det var väl det, bye!♥

Andasin.Andasut.

Just nu känner jag mig som en rätt lättat flicka.
Igår kväll hade jag panik över morgondagens fysikprov, tyckte jag förstod naadaa. Nu har jag dock mer koll på läget och just bestämt mig för att jag ska avsluta dagens timmar av pluggande och överlåta resten till ödet. Jag ska försöka att stressa ner samt ta mig något matnyttigt. Sen måste jag ha min smarthetssömn.

Today I don't feel like doing anything, just like usual.


Ibland blir jag sjukt irriterad på mig själv. En stund känner jag mig jätteambitiös och tänker att skolan är så viktig och att jag verkligen ska ta tag i mina läxor i god tid. Kanske till och med sätta mig ned för att plugga även då jag inte måste, bara för att lära mig liksom. Just i den stunden brukar jag känna mig jätteinspererad. Dock är det så att när jag väl har en läxa eller en fri stund uppfyller jag inte dessa perfekta exempel. Jag bara orkar inte ta tag i det som behövs utan tänker istället: "Äh, jag gör det sen!" Och vad betyder oftast sen? Jo, kvällen innan när klockan egentligen är läggdags och tiden bara inte räcker till för ett bra resultat.
Jag hoppas verkligen att jag utvecklas till det bättre på detta plan.


Nu överdrev jag lite med denna bild...


Hur skulle man veta att man stod på toppen, om det inte fanns några dalar?

Hemma igen efter ännu en vecka i stan. Livet som naturvetare är inte så pjåkigt trots allt. Tur dock att jag har dansen och alla fina vänner omkring mig, annars skulle det bli jobbigt.

Tog en fika med kära Alice idag, innan jag drog hemåt. Väldigt mysigt! Känns alltid skönt att träffa nån som man känner så väl när vardagen fylls av nya ansikten. Jag värderar mina underbara vänner högt. När allt annat är läskigt, vilken jag ofta upplever nya saker till en början, är det härligt att få andas ut och känna samhörighet hos de man är sig själv med.



De är inte alltid så här allvarliga, orkade dock inte leta efter nån annan bild.

MobilBlogg - Just so you know.

Sitter i lägenheten, käkar kolapaj och kollar på tv.

När allt kretsar runt ett.

Yoh!
Sitter hemma och gör ingenting. Det där är egentligen inte alls sant eftersom det är näst intill omöjligt att göra absolut ingenting. Låter kanske tråkigt men det är underbart att vara hemma. Idag kom jag hem från en natt i hos momma & moffa så nu njuter jag av att vistas i den byggnad jag kallar för hem. Imorgon bär det nämligen av in till stan igen. Men det blir nog också kul.
Puss ♥


Tumblr_lfkjvduzrh1qagxg6o1_500_large

How could you not love life?


Flummigt inlägg...

Ojojoj! Nu var det länge sedan jag skrev. Det har liksom varit så mycket att tänka på och göra plus att jag inte har haft någon dator. Jag har ju börjat gymnasiet! Och flyttat in till stan! Jag trivs faktiskt bra, just nu känns allt jättekul. Så det är ju bra. :) bjuder på en smiley.
I denna sekund sitter jag dock hemma, homesweethome. Igår fick jag ta del av en supermysig kväll med härliga tjejor. Vi firade Agges födelsedag med att äta ute och sedan kolla på film med tårta på tallrikarna samt i munnen.
Förövrigt så fyller hon ju sexton i dag så jag vill passa på att än en gång gratta den söta flickan.
♥♥GRATTIS ANGELICA!!!♥♥



RSS 2.0