Pirrigt.

Igår tog jag sommarens första dopp! Jag och min kära vän Anneli tog mopparna till Drafsjön och hoppade i det inte så kalla vattnet naa, hoppa var väl att ta i, mer gå på tå. Vi träffade också en söt Stina där som vi simmade omkring tillsammans med. ^^
Idag var det tänkt att vårt lilla moppegäng skulle bada, men solen var så elak att det gömde sig bakom molnen just när vi var redo att fångas utav vågorna. Det blev en varsin Magnum på turistbyrån istället.


Vi var förmodligen så här snygga när vi mumsade i oss glassen.

Hallå!

Wow, nu var det years ago som jag skrev nja inte riktigt. Så...vad har jag haft för mig? Ja, säg det. Sommarjobbet tog slut, så nu spenderar jag inte längre mina dagar med söta små barn dock hoppas jag att jag snart får träffa mina kära vänninor, vilket kan ersätta simskolebarnen. Sedan gav jag mig av med min kära familj bort till Alnö, vid Sundsvall och firade den svenska blommande traditionen som nyss stog på kalendern. Mycket av aftonen tillbringades dock i en bil, men det gillar jag! Bilresor is to die for. Allt var mycket mysigt! :) Har även hunnit med kalas, och inte vilket kalas som helst utan 1års-kalas.
Så först denna vecka börjar mitt riktiga sommarlov - slappa och göra ingenting.

Vädret var inte på topp, men mysfaktorn var där!

 
Här höll jag hus. (Inte i båten, dock.)


Hitta inga mer bra eller skapliga bilder. Lev med det. ♥

.

Vet inte vad jag ska skriva. Men varför gör jag ett inlägg då? Jadu...bra fråga. 

Minnen.

Just nu känner jag mig sjukt sugen på att dansa! Det är så enormt j**la kul. Jag älskar det.

Hittade denna vackra bild från senaste showen "Journey" idag, hade glömt att kolla. Det ni ser är jag och några ur min discogrupp, sött va? :)





Igår var jag på en fikadate med min gamla vän Lotta. Nu låter det som om jag är typ 94 år. Vi satt flera timmar på Agdas Café och pratade om vad som hänt sedan hon flyttade bort från oss. Dock tror jag att vi har en massa mer att berätta för varandra så jag hoppas att vi träffas snart igen. Men jag har ett ord för att beskriva det hela här kommer det: Mys ♥

Ibland.

Känner mig nästan som ett litet barn igen. Kliver upp tidigt varje dag för att sedan åka på simskola. Och nu nyss när glassbilen körde förbi och spelade sin vackra melodi hoppade jag till och beredde mig för att springa ut till det stora fordonet fyllt av smaskiga kalla skapelser. Dock hejdade jag mig, kollade mig omkring efter någon som sett mitt barnsliga beteende och förvandlades tillbaka till den unga, ansvarsfulla kvinna jag är. Hehe...



Seriöst, ingen normal människa kan motstå denna fenomenala uppfinning!

Trött.

Känns konstigt att gå och lägga sig den här tiden när det efterlängtade lovet äntligen satt igång. Jag som längtade efter att slippa bry sig så mycket om tiden. Men jag har ju faktiskt en anledning - sommarjobb. Jo, jag jobbar på simskola dessa första veckor av min skolpause. Barn som ska lära sig simma, och även sådana som redan har den fördelaktiga kunskapen, håller mig upptagen dessa dagar. Så tänk er: busiga ungar i vattnet - jag förtjänar att krypa ner i sängen nu. God natt ♥

9c for ever!

Skolan är över och sommarlovet har börjat. Det känns så sjukt overkligt att jag aldrig kommer tillbaka till min klass, till de som jag har spenderat massor av år med, till de som jag har växt upp med. Trots att den värsta separationsångesten har lagt sig så är det ändå jobbig att tänka på det faktumet att grundskolan är över och att jag och mina kära klasskompisar går skilda vägar.
Dock så måste jag berätta att avslutningen var bäst! Nästan perfekt asså - ett bra slut på något bra. Jag grät oavbrutet, nja nu tog jag väl i, i de där timmarna. Vet faktiskt inte hur alla tårarna plötsligt fick så bråttom ut, jag känner mig ändå redo för framtiden. Någorlunda i alla fall. Men det slog mig så plötsligt, alla stod där uppe och pratade om hur bra det hade varit och att vi nior skulle väckla ut våra vingar och allt 9c gjort tillsammans dök upp i mitt huvud. Jag såg de jag varit i närheten av i åratals och som jag sett som en självklar del av vardagen gå fram en efter en för att ta emot sina slutbetyg - just som avgångsklasserna gjort följande år, då man inte förstod hur det kunde vara så märkvärdigt.
Efteråt kramades alla och ännu flera liter vätska rann ur mina sminkade ögon. Farvälen inne i själva skolan, då vi kollade igenom rummen och korridoren en sista gång var kanske ändå värst. Ett sista hejdå och lycka till sedan såg jag personer fyllda med minnen gå ner för  trapporna för sista gången.
Jag älskar min klass, eller min före detta klass, vi är awesome! Så sjukt olika men ändå kan vi ha så kul tillsammans, man känner sig trygg med dem.
Trots att vi nu skiljs åt så kommer det ändå alltid att vara ett band emellan oss som ingen kan bryta inte änns tiden eller vi själva...


Mörsils 9c - I will miss you, guys! ♥ ♥






This is it.

Åh herre gud, vilka dagar! De har både varit bland de bästa och värsta i mitt liv, om man säger så. Hinner inte skriva så mycket nu, men jag lovar att det kommer mer sen! Avslutningen var underbar, den glömmer jag aldrig!
Håll utkik efter mer detaljerad information.




Mörsils 9c♥


I better stop.

Upp och ner, som en berg-och dalbana.


Inte länge kvar nu - 2 dagar för att vara exakt. Och imorgon är det brännbollsturnering. Vanliga människor tycker säkert att det är kul, man slipper ju skola och så, men inte jag... Kanske för att jag liknar en valross på Gröna Lund, det vill säga helt vilsen och bortkommen. Känner att jag har lite tivolitema i detta inlägg. Eller av någon helt annan anledning, dock tror jag på det här med valrossen. Här kommer en liten uppgift: Tänk på en valross som spelar brännboll (med en hög tonåringar). Mm, precis, så kommer jag att se ut imorn.






Appråpå ingeting...!



But you were always right beside me.

Jag umgås med många söta människor. Lucky me.




Där trodde jag allt fel!

Just nu känner jag att mitt humör kan liknas med ett stort och svart åskmoln. Men jag ska inte låta det gå ut här och nu.

Idag fick vi fika på matten, eh...aa, det var rätt så mysigt! Tycker att största delen av dagen har varit som en solig sommardag vilket jag hoppas att få mer av. Så det är ju bra.
Måste bara säga att min klass är underbar. Vi är alla lika störda och oförutsägbara. Till hösten, dit jag kommer då, kommer troligtvis alla tro att jag har psykiska problem. Fast det kanske jag har också, bara det att det inte märks i mitt härliga umgänge?


 Vad tycks om min nya bakrund förresten? ;) Måste nog jobba lite mer på hela layouten här, men det kommer!

RSS 2.0