Suck...

Just nu har jag jättemånga uppsatser att skriva som ska vara klara efter lovet. En knepig sak som inträffar just i detta fall är att man inte alls orkar börja med något när man vet att det är så himla mycket framför en. Hade jag bara haft en liten grej att ta tag i så hade jag börjat med det otroligt kvickare än vad jag gör i detta nu. Jobbigt? Ja! Dock tror jag att det beror på att man liksom tappar hoppet...
Usch! Jag känner ingen motivation alls att börja skriva, även fast jag vet att det är viktigt för mina betyg. Betygen är ju sen viktiga för att jag ska komma in där jag vill, vilket gör att jag sedan kan jobba med något bra och kul, så att jag kan tjäna pengar för att överleva. Med andra ord - om jag inte tar tag i mina uppsatser nu på det härliga påsklovet så dör jag. Typ?




Jag lovar att den där gula inte har en massa uppsatser att skriva...


Påskgodis!

Ville bara bjuda på några härliga godisbilder! Så här kommer de:






Thihi! Nu ska jag installera mig vid "Fashion" på teven med en påse gott i handen. Kanske blir en joggingrunda sen också. Nej, troligen inte, men det lät ju bra?

I just need somebody to love

Shit, det här är inte bra, jag börjar citera Justin Beiber! -.-

Dag tre på längdskidor i den vackra fjällnaturen med solen stekandes mot huden. Nej, jag har inte blivit brun - jag blir inte brun och så är det bara! Den solkräm som jag använde var inkasserad i Spanien vilket fick mig att bli helt galen eftersom lukten fick mig att tro att jag var utomlands på semester. Tänk att en lukt kan göra så mycket... Eller ja, värmen och solen spelade ju också in, men ändå. Ja, det har alltså varit väldigt trevligt de senaste dagarna med en massa godis också ;)
Nu ska jag dra.

Ha det bra♥

Bilder dyker nog upp sen

Glad påsk!

Fint väder! :D


Kanske bild senare?

Glad Långfredag!

Idag bär det av till Momma och Moffa! Sextioårskalas och träffa släkten står på schemat. Jag tror med största sannolikhet att det blir en massa mat samt fika att proppa ner i magsäcken. Mums!
Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Köpte förresten en ny mobil igår, Xperia X8 blev det och jag känner mig nöjd med valet. :)


Glad Påsk!



Coolingar ^^


Taylor Lautner

Jag är bara tvungen, nej men jag känner för, att skriva ett till inlägg. Det ska handla lite om Taylor "världens-underbaraste-pojk" Lautner, tro mig det här är bara början.

Efter Twilight, eller mer korrekt New Moon, blev jag förälskad i denna magnifika varelse. Jag måste vara ytlig nog att säga att jag (kanske inte så förvånande) föll för hans vältränade bringa. Hehe ^^ Men skulle det vara hans enda fördel skulle jag redan har tröttnat på honom. Den här killen har allt! Jag älskar hans smala bruna ögon, det mörka ruffsiga håret, leendet som inte bara lyser upp hans ansikte utan hela världen, busigheten som verkar finnas i den där vältrimmade kroppen, den superheta och breda halsen som håller upp det vackra huvudet, läpparna som man bara...ja, ni fattar... Hehe, jag verkar kanske sjukligt besatt, men jaja. Eric Saade, Zac Efron, Orlando Bloom, Justin Bieber - släng er i väggen!


Just nu längtar jag väldigt mycket efter filmen "Abduction" som kommer ut till hösten nån gång. Där spelar nämligen Taylie huvudrollen som en vanlig (tror han i alla fall) kille som hittar en bild på sig själv som liten på en hemsida för försvunna barn. Hmm, spännande va?

Kolla in trailern!
Lägg märke till Michael Nyqvist, som spelar någon sorts psykopat i denna actionrulle.







Ett ord: blicken!!


Påsklov!

Nu är det äntligen PÅSKLOV!! Jippi!
Igår firades det med mamma-dotterkväll som inkluderade god middag på The Bishops Arms följt av teater på Storsjöteatern, Scener ur ett äktenskap av Ingmar Bergman. Har aldrig varit på teater förut, hehe, lite pinsamt men det är sanningen. Det var i alla fall väldigt intressant och jag ska absolut börja utforska denna del av världen - mer teater! Väldigt givande!
Nu sitter jag och lyssnar på spansk rapp, vilket också det känns som en del av livet som jag inte riktigt har tagit del av...än... Fräsigt värre! ;)



Jonas Karlsson och Livia Millhagen


Bailamos

Andra dagen i rad jag är hemma från skolan nu. Anledningen? Jo, jag är sjuk. B.L.Ä på det! Man kan ju tycka att det är en bra chans att vila och bara göra ingenting. Men jag har typ tre stycken uppsatser att skriva, om inte fler... Inte för att jag får något gjort men. Jag längtar nästan till skolan just nu, vilket känns rätt sjukt?
En annan sak är att jag typ har fått en liten crush på Enrique Iglesias. Hihi^^ Efter att ha spenderat min tid på att lyssna och kolla på elva av hans musikvideos igår på MTV så blev jag tagen. Jag har till och med gjort en helt ny spellista på spotify i hans ära... ♥


Här är ett smakprov:


Lat dag.

Oj, vilken slapp dag det här har varit. Datan, fika och Breaking Dawn. Aja, det är väl bra att få vila? Vi säger så i alla fall. Dock känner jag mig rätt så hängig - snorig och ont i halsen. Varsågod för den fina informationen!


Frukost

Tänkte bara berätta att jag gjorde världens godaste frukost nyss. Jag stekte en omelett med kalkon, ost och curry - mums! Skulle ha tagit en bild, jag vet, men det blev inte så... Till det drack jag morot- och apelsinjuice och jag känner att det blev en superbra start på dagen! :)
Planerar att ta ut moppen idag. Längtar sååå efter min älskling och att han ska få komma ut på vägarna igen, så det blir nog jättebra.
Ha en bra dag!♥

Gå upp i vikt i sommar!

Ja...tänk om det var den rubriken som fångade uppmärksamheten på ett tidningsomslag! Eller ännu bättre: "Behåll din vikt!" Eller ja, det bästa vore väl om det inte stod ett skit om den och att ingen brydde sig alls? Men nu är det ju så att det faktiskt finns de som verkar lägga ner hela sitt liv på att "komma i form" eller uppmana andra att börja banta. Jag tycker det är sjukt. Wow, vad nytänkade att skriva om dagens skönhetsideal och hur hemska de är! Nä, kanske inte, men det känns ändå viktigt. Jag tycker verkligen att det är förskräckligt, rent ut sagt, hur mycket uppmärksamhet som läggs på det här med att "se bra ut". Som femtonårig tjej kan jag intyga att man påverkas en hel del av detta, det tror jag nog att de flesta gör, oavsett ålder eller kön. Det kanske är lite uttjatat men jag tycker att ni ska ta er en riktigt liten funderare om det absolut betyder så himla mycket vilket tal vågen visar då man ställer sig på den. Så länge man är bekväm i sig själv! Det är det viktigaste - är du det så kommer du att utstråla skönhet och glädje och det kan ju vara mysigt, eller hur? ;)

Jag kommer säkert skriva mer om detta flera gånger och det beror helt enkelt på att jag har en massa tankar om det som är härliga att skriva av sig ibland.


Glee

Nu är onsdagen över. Sista nationellaprovet i engelska är avklarat. Jippi! Nu ska jag gå upp och placera rumpan i soffan samt njuta av Glee. Åh vad jag älskar Glee! Det här är onsdagens höjdpunkt!

Thihi♥


Kloka ord?

Satt nyss och letate efter något bra och klokt citat. Tänkte att jag skulle dela med mig av det sedan, att det skulle vara sånna visa ord att man började tänka efter rejält. Shit! Det där stämmer ju riktigt bra, det är precis så jag känner! Typ så ville jag att tänkarna skulle gå. Fast så hittade jag inget. Aja, jag tror nästan att de där supersmarta meningsfulla meningarna måste dyka upp när man minst anar det - och behöver det som mest...
Här kommer en av mina gammla godingar i alla fall:

"Mitt liv har varit fyllt av förskräckliga olyckor, av vilka de flesta aldrig inträffat"

Den där berättade mamma för mig en gång i tiden. Hon är klipsk hon, min mamma. Anledningen är den att jag ofta oroar mig för saker i förväg och tänker att det kommer att bli jättehemskt! eller det där klarar jag aldrig! Och sånt är ju väldigt onödigt och så tar det en massa energi som man kunnat använda för annat. Särskillt när man liksom inte vet hur det kommer att gå, man ska ju vara positiv, tänka positivt.
Tänk på det, mina vänner - tänk positivt! ♥


Ödet?

Haha, har glömt att berätta om en sjukt sjuk grej som jag gjorde förra helgen. Asså chokladfrostade muffins vad dum man kan va... Vad hände nu då? Jo, jag satt o pimplade på en vanlig liten sjö när jag fick för mig att lyssna på musik, så jag plockade fram mobilen. (Redan här är det korkat, jag vet.) Ni kanske kan lista ut vad som inträffade? Min älskade telefon störtade raka vägen ner i det cirka två decimeter breda hålet i isen och jag såg hur den försvann, sakta men snabbt på något vis... Efteråt märkte jag att jag till råga på allt näst intill stukat lillfingret i försöket att rädda den lilla apparaten som innehöll en stor del av mitt liv (oj, vad nördig jag låter). Blev jag frustrerad? Ehh..? Ja, något!
Det där var ju heeelt jätteknasigt av mig att göra, och det är just där felet ligger - det var FÖR knasigt och oansvarsfullt för att det skulle inträffa. Jag hade min mobil på ett så osäkert ställe att det nästan är skrattretande, jag tänker faktiskt längre än så i vanliga fall. Här kommer det mystiska, vänta bara. Det måste på något sätt ha varit...ödet! Jo, seriöst, det var meningen att det skulle hända! Av vilken anledning? Så långt har jag inte kommit än, dock, men jag vet att det finns en. I'll just wait and see...
 
Jag tror ärligt talat att allt sker av en speciell anledning, kalla det vad ni vill - magi? gud? ödet? - något åt det hållet. ♥

Du är som en cupcake i mina ögon.

Hello!

Gooosh vad dålig jag är på det här med o blogga.
Aja...kan ju berätta att jag nyligen fått några underbara dagar att addera till mitt minnesförråd. Klassen (eller jaa...några från klassen + några från 9A) har nämligen varit på en mysmysig fjälltur upp till Lunndörren! Ett ord till er chokladnallar: AWESOME! Joo, tio pers i ett rum med fyra bäddar + ständigt knackande grannar kan inte bli annat. Efter en sådan utflykt kan man ju tycka att jag borde känna mig på topp, men nejnej, jag är ju liksom tvärtom? Istället så börjar jag tänka på att jag snart ska ta farväl av mina älskade klasskamrater för att ge mig ut i den stora vida världen. Usch, jag längtar faktiskt inte till det, trots alla spännade äventyr som jag har att se fram emot. Mina kära vänner på Mörsils skola kommer vara otroligt saknade och alltid ha en liten bit av mitt tonårshjärta ♥ Oj, måste sluta innan jag blir alldeles för gråtmild - bye!

 


RSS 2.0