The day.

The day närmar sig. Dagen som man fruktat, sett framemot, gruvat sig för, drömt om och trott aldrig egentligen skulle komma - den är här. I år är det bara inte dagen innan skolan drar igång igen, utan början för ett nytt steg i livet. Gymnasiet. Inte bara det, jag flyttar hemifrån också. Typ...på veckorna i alla fall. Läskigt? Ja. Spännande? Ojaa! Jag försöker vara possitiv.
Nu påminns man igen om hur snabbt det går, jag började ju nyss i skolan. Rätt vad det är så pensionerar jag mig. Jag vet att jag är superdramatisk, skulle faktiskt bara kunnat skrivit: Imorgon börjar jag gymnasiet - kul! Men det är inte jag, så de orden överlåter jag till någon annan.
Jag ska försöka leva i nuet, ta dagen som den kommer, fast ändå vara förberedd inför framtiden. Det blir en utmaning i sig.


Köpte ... ?

Hello!
Idag har jag varit i min lägenhet, gud vad det är härligt att få skriva det, för att fixa iordning lite. Köpte en del grejor, både köksprylar och mat, som bas. Plus bäddmadrass och sånt till sängen. Senare ska jag väl dra dit mer saker hemifrån så att jag kan möblera samt inreda så att det blir myspysigt.
Nu tänker jag berätta en busig sak... Igår beställde jag och mamma några saker som kommer att passa in fint i mitt nya hem. När de dimper ner i min postlåda så kan ni få tjuvkika på dem, här på bloggen. Jag kan avslöja att de är supersöta, matchar varann, samtidigt som de är som gjorda just för mig.
Köpte även lite prylar idag, som sagt, dessa kanske jag också visar upp för eller senare.




Hinner inte.

Today is a big day. Hihi! ^^ Ska in till staden för att ta en titt på det som ska bli min lägenhet. Spännande!

En feg kärleksförklaring.

Det är lätt att glömma bort hur värdefullt sånt som hela tiden finns omkring en är. Det är lätt att ta saker för givet. Men så ibland inträffar något, litet eller stort, som får en att uppfatta det riktiga värdet. Man tänker efter och inser hur lyckligt lottad man är. Hur djup en vänskap är eller hur tacksam man är över den. Hur en liten sak kan bli så vacker.


Äkta vänner är som diamanter,
sällsynta och dyrbara.


Tack för att du finns! ♥



Hottie.

Idag har jag klippt en massa gräs. Tråkigt, jag vet. Fast nu ska jag snart till och fästa ögonen vid denna hottie:





Det kommer förmodligen pigga upp stämningen något.

Där ser man på...

Nu ska jag snart sticka och träffa två underbara vänninor. Tar moppen, var ett tag sen den fick se dagsljuset nu. Stackars älskling♥

 

 

I believe the grass is no more greener on the other side.


Back to basic.

Heej!
Förlåt för att det varit dött här i nästan två långa veckor. Jag har nämligen varit ner till Gotland med min kära familj. Det var nästan lite skönt att komma hem efter många intensiva dagar, samtidigt som det såklart kändes tråkigt att avsluta en mysig semester.

Den här har jag bland annat sett under min resa. Mina egna bilder kanske jag delar med mig av sedan nån gång.


Ibland kan det kännas som om de här vardagsritunerna är det tråkigaste och värsta i världen, men när man varit utan dem för länge börjar man sakna dem. Kanske är det inte direkt att kliva upp tidigt på morgonen som lockar, men själva grejen att ha något nyttigt att göra, på nått vis. Nä, jag vet inte vad det ligger i men... 

Hej så länge!




I believe you don't know what you've got until you say goodbye.


MobilBlogg

Prövar att blogga från mobilen. Å, ja... Läser du det här så gick det ju vägen. Nice!

Drömmar har inga mått.

Kom precis hem från att ha badat med mamma och lilla O. Hehe, jag hittade på det namnet åt min lillebror häromdan, tyckte det var sött. Snart kommer min morbror med fru på middag, nicenice. Till det har jag bakat cocosmuffins, funderar på att dekorera med nån philadelphiaostfrosting, men vi får se hur det blir.
Ciao! ♥

Surf like there's no tomorrow.

Idag provade jag på vindsurfing för första gången. Lite konstigt att det aldrig blivit av förut, men tanke på att vi har två brädor här hemma, varav en bara ligger o skräpar. Fram tills idag alltså. Pappa hjälpte mig med fixa innan och sedan fick han även vara min personliga coach under de första surfingförsöken i mitt sextonåriga liv.
Det är inte det lättaste fick jag höra innan, dock kunde de orden inte få mig att motstå. Tur det, för något jag upptäckte var att det var sjuuuuuuukt roligt! Och det gick bra också, jag fick upp seglet på första försöket och efter ett tag bara svävade jag fram på vattnet. Vi vet allihopa att jag överdrev lite nu, men vi låtsas inte om det så går det bra...
Nu har jag en sak som ni måste veta innan ni ger er ut i livet: Får ni chansen att vindsurfa - ta den!
Själv har jag länge velat lära mig surfa, ni vet vågsurfa, i Australien. Då tänker jag att det här med vindsurfing är en bra början, och även mer anpassat för denna del av jordklotet.


Har ingen bild från idag, men så här kan det ha sett ut... ?

Dag 4

Dag 1 - Om mig själv

Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag

Dag 4 – Mina passioner

Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag

Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i

Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...

Dag 10 – Det här får mig att gråta

Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar

Dag 13 – Mina favoritskor

Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto

Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - Mina rädslor
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 30 - Min högsta önskan


Jag är inte en sån där person som, när jag har ett intresse, lägger ner allt jag har, inte pratar om något annat och ja ni förstår... Men visst har jag passioner ändå. Jag älskar att dansa! Det är bland det bästa jag vet, och det absolut roligaste sättet att träna på. När jag rör mig till musik finns det inget som kan stoppa mig. Det är så som jag stressar ner, det får mig att koppla bort alla bekymmer och bara ha extremt kul. Nu till hösten hoppas jag på att få dansa just så mycket jag vill, eftersom jag förut varit hindrats av det långa avståndet till träningarna. Jag är säker på att jag kommer blogga mycket mer om denna underbara passion framöver.
En annan sak som jag också binner starkt för är mat och bakverk. Hehe, det där kanske låter lite konstigt... Men jag tycker att det är väldigt kul att baka och såklart ännu roligare att äta. ;) Det är mysigt att exprimetera och göra saker som det vattnas i munnen av bara genom att kolla på.
Båda dessa passioner är saker som jag verkligen vill bli bättre på och utvecklas i, jag hoppas att jag en dag är superpro på detta! Thihi ^^

On stage, in action.


RSS 2.0