Sjuk som en sjukling.

Hade bestämt mig att jag skulle tvinga mig till matteprovet idag. Men efter en natt fylld med hosta, halsont, snytande och kallsvett så ångrade jag mig. Blev hemma idag och efter sovande känns det nu som att det finns hopp för att någon gång kunna tillfriskna. Kanske.
Har i alla fall blivit jätteinspirerad och vill verkligen prova att baka macarones. Åt dessa vacka skapelser för första gången igår och jag trodde jag kommit till himlen. Trots att jag knappt kände smaker på grund av min täppta näsa.
Känner mig verkligen på baka-mood nu! Usch vad jag älskar den typen av praktisk kreativitet. Därför vill jag visa denna knepiga uppfinning, som jag mer än gärna lägger under mina vingar:
Muffinsform
Här kan man sätta typ en chokladbit, en tryffel eller vad som helst som är mumsigt i en muffin. Sedan häller man bara på smeten och efteråt har man en perfekt fylld muffin! Smart eller vad? Lite väl bekvämt kan tyckas men what ever? ;)
Hittade den aqui.

"Äh, jag kan det här!"

Hatar när pluggandet inför prov slutar efter några få minuter med den meningen. Det händer allt för ofta. Dock har jag oftast rätt, men det är ändå jobbigt att tappa motivationen. Det hände just, om det inte framgick.
Sedan skolan slutade har jag hunnit med lite sushilunch med mina kära föräldrar - alltid lika smarrigt! Efteråt shoppade jag två tröjor och ett halsband. Yummie! Lyckades även förälska mig i en skidjacka, den var så underbart vacker. Plus att den var på rea. Måste ha den! Ska förhandla med mammi om bidrag på den ekonomiska fronten. Om den blir min kommer jag nog inte kunna hålla mig från att visa upp den här. Se fram emot det, vänner! ♥
Notera störningemomentet till höger...

Back in town.

Heeej!
Länge sedan sist. Jo, det är ett faktum. Laddar inför ännu en skolvecka.
Helgen har varit väldigt trevlig, bakade citron- och italiensk marängcupcakes. De blev smarriga som tusan, trots att jag brände första omgången. Aja!
De senaste två veckorna har jag dansat cirka 21 och en halv timme. Därför har det blivit lite av allt annat. Dock har det varit underbart trivsamt.
Tumblr_lxmv32n31i1qd5zqzo1_500_large
Tumblr_l8acgl3mo91qzuxodo1_400_large
Tumblr_lx9bkup7hq1qjv0uio1_500_large
Tumblr_li7me21zg41qaobbko1_500_large
Kiss-lips-mouth-teeth-watermelon-favim.com-122886_large
weheartit-bomb ♥

RSS 2.0